Alajärven Rauhanyhdistyksen järjestämät tilaisuudet keskeytetään toistaiseksi johtokunnan päätöksellä tästä päivästä alkaen. Tämä tehdään varotoimenpiteenä riskiryhmien suojelemiseksi koronavirukselta ja sen leviämisen estämiseksi valtioneuvoston suosituksen mukaisesti.

Johtokunta seuraa tilanteen kehittymistä aktiivisesti ja informoi muutoksista tarpeen mukaan. Lisätietoja antaa johtokunnan puheenjohta Kalevi Sivula (puh. 0445569735).

Tämän hetken tiedon mukaan ainakin Vaasan Ry lähettää seuroja internetin kautta aiemman seuraohjelman mukaisesti, joten voimme kuunnella seuroja myös sieltä. Seuratoimikunta tulee tiedottamaan seuralähetyksistä myöhemmin lisää.

Saamme luottaa tässäkin asiassa Jumalan mahdollisuuksiin varjella meitä kaikelta pahalta.

13.3.2020

Johtokunta